Om oss

Dyktige medarbeidere med solid erfaring!

RSM Fasade har spesialisert seg på oppussing av de utvendige flatene på huset. Fra gammelt av er vi et malerfirma som tilbyr alt innen innvendig og utvendig malerarbeid, samt gulv- og fliselegging. Det gjør vi fortsatt, men vi føler at vi har mest tyngde innen vårt spesialområde: Fasader.

De fleste av våre medarbeidere har svennebrev og lang erfaring i sitt fag. Derfor lover vi gjennomført høy kvalitet på arbeidet – hver detalj er utført fagmessig og forsvarlig. Vi har et klart mål om at våre kunder skal føle trygghet og bli fornøyd – da får vi også oppdraget neste gang, og vi blir vi anbefalt til andre.

RSM Fasade ble etablert i 1999 av Rolf Scheffler. Etter noen år med god vekst i markedet ble firmaet i januar 2006 omregistrert til aksjeselskap – navnet ble da Rolf Scheffler Malerservice AS. Vi valgte i 2014, å endre navn til RSM FASADE, med helt ny grafisk profil, dette med tanke på og være helt tydelige på hva som er vårt arbeidsområde og hovedfokus.

De senere årene har vi markert oss som en betydelig aktør innen utvendig maling og fasadearbeid i distriktet. Ikke minst store oppdrag fra Bate, Stavanger kommune og OBOS har befestet denne posisjonen.

Bærekraft

I vårt selskap har vi en virksomhet som kan inneholde arbeidsmiljørisiko. Selskapet og de ansatte må selvfølgelig følge lover, forskrifter og normer som samfunnet setter for virksomheten.

Jobb med oss

Hos oss jobber mange mennesker i ulike aldre, med ulik opprinnelse, ulike oppgaver og erfaringer. Vårt arbeidsområde dekker hele Norge.